Productverzekeringen

Zijn verzekeringen op elektronica zoals camera's en laptops nodig?

Bij elektronicawinkels kun je meestal een verzekering afsluiten als je een camera ofzo koopt. Maar is dit echt nodig/goed? Krijg je bijvoorbeeld echt ene nieuwe camera als die gestolen wordt of als je er een glas water overheen laat vallen?

Antwoorden: Productverzekeringen

Avatar

Als je een verzekering afsluit moet je altijd goed nagaan hoe hoog de kosten zijn. Als de premie zo hoog is dat je daar na een jaar een nieuwe camera voor kunt kopen, zou ik geen verzekering afsluiten. Verder moet je je afvragen of je voldoende geld hebt om een nieuwe camera te kopen als deze gestolen wordt. Stelen is vervelend maar als je de schade kunt hebben is dat minder erg. Verder moet je je realiseren dat bij een verzekering vaak de dagwaarde wordt vergoed. Vooral bij electronische apparatuur daalt deze snel.
Koen | 14-03-2007 11:00 0.0

Avatar

Oke dan weet ik genoeg, vooral dat je dan voor de dagwaarde verzekert is belangrijk voor mij. Zat zelf ook al wat te twijffelen aangezien de kosten bets hoog zijn en waarschijnlijk is een reparatie nog goedkoper. Dus ik laat het mooi zitten. Dankje.
Jordyy | 16-03-2007 20:43Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Productverzekeringen