Ben ik nu eigenlijk al aangenomen

Ben ik nu eigenlijk al aangenomen?

Ik heb twee weken geleden op donderdag een solicitatiegesprek gehad van een vacture waarop ik paar dagen ervoor gesoliciteerd had. toen ik bij het interim was vroeg ze me als ik beschikbaar was van 17decembertot en 4januari. ik zei dat ik spijtig genoeg de 17 nog mijn laatste examen moet afleggen van 8utot en 10u. mr dat ik dus op die dag beschikbaar ben na de middag en de rest van de dagen hele dag. toen zei hij van dat ik de contract dus ni kon tekeken omdat we nog niet weten als ik dan de 17 of 18 moet beginnen. dus gaf hij me een document met de regels van het bedrijf dat ik moest ondertekeken dat ik alles heb overgelopen met de interim medewerker en dat ik ermee akkoord ben. hij gaf me een kopie daarvan. verder vroeg hij mijn identiteit kaart en bankkaart. dus nu zit het zo. hij zeg dat hij me terug ga bellen zodra hij weet wanneer ik moet beginnen en om dus mijn contract uiteindelijk te tekeken en beschermschoenen vr het werk op te halen bij de kantoor.
nu is het al weken geleden. ik heb ze ten laatst nog laatste vrijdag een mail gestuurd. ze zeggen dat er vertraging is met de goederen en dat ze me gaan bellen zodra ze aankomen om te starten

Antwoorden: Ben ik nu eigenlijk al aangenomen

Er zijn geen reacties gevonden.Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Ben ik nu eigenlijk al aangenomen